pondělí 18. února 2008

Tamborine NP, Story bridge, North Stradbroke island, Vanoce


Cestou do Brisbane sme se zastavili v tamborine national parku. nic extra trochu pralesa a prumernej vyhled. Akorat sme potkali obrovskej strom...

... naky motyly...

... a kytky.

Soucasti parku byl i malinkej vodopad a tak me Petr (modelka) prosil at ho vyfotim. takze sme tam fotili jak naky profici photo-shoot. mistnaci se tam koupali a meli z nas prdel.

s Brisbaneskou bandou sme vyrazili na 2 dny na North stradbroke island. Oblibeny letovisko Brisbejnaku. Nebylo to vubec spatny, ale pocasi nam zrovna nepralo. Bylo horko, ale debilne pod mrakem. Mimochodem kemp sme hledali asi 4 hodiny. Projeli sme celej ostrov skrz naskrz a pak sme to zapichli hnedle vedle BBQ stolu a hodovali sme az do pozdnich hodin, nez na nas dorazili sekuritaci, at to uz zabalime. Hrali sme dobrou hru na ukoly, takze Travex stravil celej vecer v hajzlaku a jeden Aussiek musel sedet celou dobu v podprde.

co se tyce vyletu, tak to bylo super misto. akorat se nedalo moc koupat, ale vyhledy dobry. Vsimnuvsi osoby zaznamenali vanocni atmosferu.

Idealni na Kite-boarding

I do australie lita santa klaus

krasnej waranek. mel tak metrik a byl krasne zvyklej na lidi.

Brown lake. Vypadalo to jako caj, smrdelo to divne a chutnalo to jako voda. ale prej je to hnedy, protoze okolni stromy uvolnujou naky latky z korenu a neni to jedovany, rikal biolog Petr co s nama cestoval.

Story bridge. Brisbejnska zmensenina Brooklynskyho mostu.
Stedrovecerni vecere
Aussie kapr - naka morska rybice a dokonce nam to dali i s bramborovym salatem, asi protoze majitel restauracky je cech.
Namlsany paprdove
vomalovankova kravina. Fotografove a lide s estetckym citenim prominouprominou.

Žádné komentáře: