úterý 12. února 2008

Byron Bay, Cape Byron, Surfers Paradise

Byron Bay - mekka surfaru, krasny maly mestecko, ktery neni zas az tak zasazeny megalomanskym turismem. Vyhlaseny pro svoje paradni podminky pro zacinajici surfare. Taky je znamy castejma utokama zraloku. Nahore je jizni plaz, ktera neni tolik oblibena, turistama, ale je dobra pro kiteboarding a taky paragliding.
HDR vomalovanky na Cape Byron.

Nejvychodnejsi bod australie- Cape Byron, mysleno pevnina, protoze australie ma par ostrovu malinko vychodnejc.
Byron Bay - main Beach, nejvic z nejvic. krasna plaz s paradnima vlnama. Vzadu Cape Byron.

Surfers paradise, mluvil sem s par lidma v byron bay a rikali ze jmeno to dostalo ne pro svoej super podminky pro surfovani, ale protoze je tam spousta klubiku a hlavne mlady naivni holky a to maj surfari radi. takze sme to vyrazili votestovat.

Nocni Surfers paradise vypadalo nadejne.

Zasli sme na kulec aby sme se naladili
a vyrazili do klubiku. akorat sme to chytli pac tam byla bikiny modni prehlidka. nebylo to vubec spatny, akorat petr byl utahanej a tak sel domu, ja tam jeste chvili zustal.

Pak sem vyrazil z klubu domu a ze si to strihnu po plazi. Potkal sem tam nakyho hejska a on zacal ze prej jestli ho neobejmu, tak jakoze nee, ze nema sanci, pak jestli mu teda nesahnu na nohu, tak to sem zacal bejt kapanek nervozni a ze ne at si polibi. tak zacal vostrejc, jestli mu nedam pusu, to uz sem byl vic nervozni a zacal sem bejt nasranej. tak jestli ho jako neobejmu. situace uz byla napjata a uz sem zatinal pesti, chlapek bych strasne neodbytnej. vrcholna nabidka prisla o par sekund pozdeji. ze prej mi da 50 dolaru, kdyz si stahnu kalhoty a on mi ho pozuzla. takze sem mu rek, jestli neni padlej nahlavu a ze du, nechtel me nechat, ale kdyz uz doslo na par sprostej slov a postuchovani, tak to vzdal...

... no a jak sem nasranej sel po plazi, tak sem presel nas kemp asi o 2 kilaky, takze sem se snazil prodrat bushi z plaze na silnici a cestou sem narazil na krasnyho kluka s peknym obrazkem na zadku. nevim co to je za druh, Arachnologove napiste do komentare. nevim jestli byl jedovatej, ale rek bych ze ne.
no a kdyz sem dorazil do kempu, tak uz bylo skoro svetlo a tak sem zasel na plaz vocihnout vychod slunce.
Surfers paradise v ranim svetle nebylo vubec spatny... akorat mi neprijde moc romanticky mit krasnou dlouhou plaz a hnedka vedle velky vobludsky hotely. jo a behem 2 let pribude jeste jeden, nejvic na plazi a nejvetsi...

1 komentář:

Dušek řekl(a)...

RADak odmitl 50 babek??? Neke....