středa 19. března 2008

Melbourne a Mala cena AU 2008

Jiz kdyz jsem se blizil k okruhu a slysel ten rev motoru, hnedle se mi vykouzlil usmev na tvari, jenz nesel zezmizet..
I kdyz v zapeti byl nececkane rychle zezmizen nebot neslo o formule ale o blby osmivalce Holdeny a Fordy.
(viz dale odkaz viz Fakta pro fakturalizaci)

Fakta: fakturalizace (Ff)


Nebot se formule na okruhu behem ctyrech dni objevili celkem (plus minus) asi petkrat, museli to poradatele necim zaplacnout.. ale abych nezmatl ctenare, i zaplata byla celkem podarena! Krom formuli se tedy v Albert Parku jezdily nasledujici zavody:
  • V8
Asi na tricet narvanych Commodoru (moc moc povedeny osmivalcovy kary od jedinyho AUS vyrobce automobilu) a jejich velkych konkurentu Falconu (zde staci podotknout pouze jedine jmeno: Josef Ford). Jde tu mezi nimi o bitvu, metaforicky receno, poulicni odnos really valky Imprezzy vs EVA. Hezky Jirko.
  • Micro GP
Tohle byla prca, nebot po zavodu V8 (kde slehaly pulmetrovy plameny z vejfuku..tos malinko prehnal Jiri) se priritili na okruh jejich zmenseny podobyzny - jednomistny makety Commodoru, Falconu a ostatnich kar, osazene dvanactistovkou z Yamahy..A vypadalo to jak zavod anglicaku:) opravdu jsem se nasmal..a po dvou okruzich jsem se sel radsi schovat do stinu, pac v Melbourne byli ctyricitky!!! neskutecne neskutecny vedro..a muj krasny CERNY drez Ferrari tomu moc nepomohl.
Jinak pro zajimavost vyhral Jimmy Scott, druhy byl James Wells a treti byl Jack London. Tudiz sama neznama jmena.
  • Aussie GT
A prichazi kralovska trida na kterou jsem se obzvlast tesil - supersporty, mezi nimiz byl rozdil az 6 litru co se tyce obsahu motoru!:) Jinymy slovy dramaticky Lotus Eclipse versus brutalni osmilitr Viper GTS! Mezi dalsi trhace Melbernskeho asfaltu patrily: krvelacny Ferrari 430 GT3, dabelske Murcilego ci nezkrotna 911 GT3 az po slechetneho Astona DB9SBXC. MNAM!
A vytezem se stal? ... zkusme si typnout mily pratele... nejrychlejsi byla kara z Modeny! huraa.. a druhy Lambo se zavistivym Viperem v patach.. Lotus byl sice spatnej, ale mam ho stejne rad.
  • Ultimate Chalenge Test
Zde chteli poradatele ukazat silu monopostu F1 vs osmilitru Commodoru vs malinkate BMW 120. A tak malinkaty bavoracek vyrazil, po chvili za ohromneho revu ho nasledoval Commodor zatimco pilot F1 pred startem dokuroval svoji vyrzinku. Bylo to zajimave srovnani, i kdyz do cile stejne prvni dorazil malicky bavoracek:) Zavodnicti kluci se nak prepocitali a nestihli ho do cile predject:) (I kdyz za cilovou paskou je monopost F1 smetl z dejiste dejin)

Mimo jezdecky aktivity stalo jeste za zminku: simulator monopostu, motokary, smazeny hranolky a foceni s lukrativni blondynkou vod nakyho vyrobce motorovych oleju. a... a...konzert KISSSSSS!!!! starici po zavode predvedli NESKUTECNEJ konzert, kterej byl neco mezi rvoucim krutogenim ROCKEM a ohnostrojem, kde slehali plameny skoro behem kazdyho songu. Hrali, rvali viseli na lanech, byli tak dobry az sem zapomel jak moc to ferrari behem zavodu podelalo.. (zde bych pouzil krutejsi vyjadreni ale bylo mi receno, ze sem tu obcas nespolecensky sprosty, tak sem proto vyjadreni "posrali" radsi ani nepouzil)

A konecne to nejdulezitejsi!
  • F1 - napoveda

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Čau hlavy heleďte WANTED!!!!!!!!!
Rodina Honců- t.j. Zuzanka, maminka, tatínek a Michellka hledají ztraceného syna.
Byl spatřen naposled na F1 v Melbourne 14.3.2008 a od té doby o sobě nedal vědět.
Rodina se obává o jeho zdraví, tak pane Raďákn jestli o něm něco víte, dejte vědět, nebo ať se ten chobot ozve. Děkujeme Honcovi.

Anonymní řekl(a)...

Anonymni odpovedel...
ztracenej syn farmari..ma jablek celou postel, blato i za usima a spi s mouchama. Pripojeni bidny tak se k tomu ani moc nedostanu, prace jeste vic na... ale sou tu sileny korejky a blaznivy taiwanky, tak to me tu drzi nad vodou... a dva hafusove, co mi furt nosi klaciky! Az dam dohromady naky fotky tak to tu pak vsechno nejak shrnu. nebo schrnu.