středa 19. března 2008

F1 Grand Prix

Kurva kurva to byl rev! i deset nejnarvanejsich Falconu bylo jak poticha korejska komunita proti jednomu klouckovi ze staje F1. Chvili sem odolaval a vychutnaval si ryzi rev, ale po dvou kolech sem zdal bolest bubinku, zmackal si kousek papirku a napral si ho do usi, nebot to bylo fakt moc velky maso! Ale abyste nebyli osizeli, bylo to presne asi takhle: VVVRRRRHHHUUUUUUUUM !!!%^&*!!
(To byl Mekleren)

Pred samotnym zavodem se nad Albert Parkem prehnali dve F-18 coz uz nezkousl ani muj kousek papirku v usich. Bylo to ryze impozantni..
A aby toho nebylo malo, tak se paar metru nad parkem stocil dokonce vohromnej 300 mistnej cestovni Boeing!! (fakt, nekecam)

No a monoposty??>>... jak jsem jiz naznacil drive, byly fakt kruty. 8valce o objemu 2,4 trhali usi, asvalt a me srdce. Hamiltonak nedal nikomu moc sanci, vevodil jak v trenincich, tak kvalifikaci, tak i celemu zavodu. Cernosi huraa. Co se kluku ze Scuddera Ferrari tyce, ty meli bud problemy s technikou v pripade Kimmiho anebo problemy s predjizdenim v pripade Masy, kterej smetl nestastnika Culdhaarta a taktez nedokoncil. Culhart mel mimochodem pri foceni opet nejsirsi usmev, kterej mu vydrzel presne do 36 kola:) (i kdyz se mozna neusmival po celou dobu zavodu). A protoze Davidovi se opravdu lepii ve formuli smula na paty, jak se mi po zavodu sveril, dejme mu prosim 3 sekundy respektovaneho ticha....a potichu ctete dale.. Co se zavodu samotneho tyce,
z 22 zavodniku dokoncilo asi sedum, trikrat byl na trati sejfty kaar, bylo spoustu predjizdeni - viz Alonso a jeho bleskove znovupredjeti..ehm..nekoho.. tudiz formule jak ma bejt..ale to jiz mile deti vsechno vite ze samotneho zaznamu a tudis mi nezbyva nez vam poprat vesele vanoce a stastny novy rok.

1 komentář:

KaRLiK_CZ řekl(a)...

Jo formulky, tak to byl urcite vybornej zazitek. Jak se pohybovaly ceny ?