úterý 30. října 2007

Welcome Party

Tak se nakonec uskutečnila dva tejdny odkládaná welcome párty naší školy, i když my sme už mezi tim pět takovejch stihli, takže to byla spíš další príležitost jak bejt pod vobraz:) Akcička začla pěkně klasicky, celej stůl musel dávát pravidelnýho bůra (plzeňskej pětiločák), aby řeč nestálá. Rozjeli se rundy a pak sme dávali fotky po japonsku..páč každá správná japonka a japončák se fotí s nůžkama..


Jinak první výtka k brazilkám, pěkně nás nas..páč když sme byli nejvíc, tak se děvčata rozhodla, že akci budou trávit s rukama v bok a civět. tak sme nahodili nejmíň vlídný pohled a šli.
Jinak druhej den sme stávali na alkoholickej kurz, kterej musí mít všichni co chcou dělat/prodávat alkohol (my sme tak plánovali že tu budem dělat číšníky), tak sme tam přišli ještě pěkně vymalovaný a hned si vyslechli, že polovina věcí co sme večer vyvaděli je tu silně opovrhovaná:)) A třikrát NASRAT !!! tady se totiž ozíci bude pít po našem!

Brazilky v celé své kráse.. Teda ta japonka nejspíš nebude brazilkou, jinak z prava: kus Fernanda, kus Karol a již zmíněný japonský kus

Tady ten týpek v pravo je náš říďa:)) ..teda oficiálně asi říďa přes pařby, zařizuje akce na parníku a jiný.. Takže sme s nim na tykačku:))

North Bondi - západ slunce

kecy v kleci, prostě západ slunce vedle centra. Nejvyšší budova nalevo - Sydney Tower. Dokončená v roce 1981 měří 309m a časem určite podlehne nájezdu českých husitů. 3 brazilky a 2 frajeři. V tý petce samozřejmě byl rum, protože bez rumu to nejde. Romantika až sem si cáknul do trenek.
Opera-house a Harbour Bridge, otevřen 19. Března 1932. Přibližně 1 km dlouhý jednoobloukový most je se svou šířkou 48,8m zapsán do Guinessovi knihy rekordů. Vede přes nej 8 pruhů pro auta, stezka pro cyklisty, pro pěší a 2 železniční tratě. Vrchol mostu je 134m nad mořem a samotný most váží 39000tun.

Palm beach, ku-ring-gai chase national park


Lion Island. Jméno dostal překvapivě po Lvovi, že prej někomu připoměl Egyptskou Sfingu. Jinak ostrov je uzavřen pro veřejnost kvůli jedinečnýmu ekosystému.

V neděli 2 tejdny ago sme vyrazili s jiřinou , známym z Plzně a pár lidma z Francie, Čech a Koreji na výlet severně od Sydney do Palm Beach a Ku-ring-gai Chase national park. Jiřina randí s Denise. Jeho nejmilejší spolužačka. jaká to romantika
Ugly boy kouká na krásnou zátoku. V pozadí parádní placek zvanej Palm Beach.
Boží plážička v Ku-ring-gai chase national parku. problém byl dostat se dolu, ale zmakli sme to, páč sme vostřílení chlápci z Čech a nás nic nezastaví.
Aboridginský uměni. nic tam neni vidět. je to jak rejha v šutru, ale občas, když slunce dobře zasvítí v tom můžeš vidět cosi tajemnýho. třeba jako rybu nebo člověka.Jo a v parku byl před časem požár a všechno je spalený. byl tam krasnej smrad, jako v krematoriu.Další aboridginský umění. krása nadefše.A bandička na závěr, dokonalost sama až na teplotu vody.

Darling Harbour porad

pro kalifa poradná mašina. aby ses probral a koupil si stroj
můj účet je v předešlim přízpěvku. takže všichni vědí co delat.......
Jiřina balí hostesky v Darling Harbouru kundičky dobrý, ale nic z toho nebylo. překvapivě
Motorshow - Darling Harbourtudle káru chci. takže muj účet je 0100/2585475685. když pošlete každej pár doláčů, tak na ni mám. dík