úterý 30. října 2007

Welcome Party

Tak se nakonec uskutečnila dva tejdny odkládaná welcome párty naší školy, i když my sme už mezi tim pět takovejch stihli, takže to byla spíš další príležitost jak bejt pod vobraz:) Akcička začla pěkně klasicky, celej stůl musel dávát pravidelnýho bůra (plzeňskej pětiločák), aby řeč nestálá. Rozjeli se rundy a pak sme dávali fotky po japonsku..páč každá správná japonka a japončák se fotí s nůžkama..


Jinak první výtka k brazilkám, pěkně nás nas..páč když sme byli nejvíc, tak se děvčata rozhodla, že akci budou trávit s rukama v bok a civět. tak sme nahodili nejmíň vlídný pohled a šli.
Jinak druhej den sme stávali na alkoholickej kurz, kterej musí mít všichni co chcou dělat/prodávat alkohol (my sme tak plánovali že tu budem dělat číšníky), tak sme tam přišli ještě pěkně vymalovaný a hned si vyslechli, že polovina věcí co sme večer vyvaděli je tu silně opovrhovaná:)) A třikrát NASRAT !!! tady se totiž ozíci bude pít po našem!

Brazilky v celé své kráse.. Teda ta japonka nejspíš nebude brazilkou, jinak z prava: kus Fernanda, kus Karol a již zmíněný japonský kus

Tady ten týpek v pravo je náš říďa:)) ..teda oficiálně asi říďa přes pařby, zařizuje akce na parníku a jiný.. Takže sme s nim na tykačku:))

3 komentáře:

Kartage řekl(a)...

Ta prostřední z těch tří devčat by stála za hřích :), pošlete mi jeji kalhotky az ji z nich sliknete. Jinak ten zapad slunce s jirinou je fakt cool. Jak by rekl jiřinka, sedime tu z toho na prdeli.

Kartage řekl(a)...

možna i ta japonka vlevo, ale ta napravo je nejaka divna

marketice řekl(a)...

...ty kusance to sou transvestiti?!