úterý 13. listopadu 2007

Surf Lesson #1 - Royal National Park

Tak sme vyrazili před pár dny na surfovou lekci. Sešlo se nás tam asi 6 lidí ze třídy.
Surfovali sme na těhle kachnách. strašný pádlo. Jinak to bylo v Royal National Park, 32 km jižně od Sydney. Park byl založen roku 1879 a je tak druhý nejstarší na světe hnedka po Yellowstone parku v USA. Původně se jmenoval The National Park, ale po krátké navštěvě královny Elizabeth II v roce 1955 byl přejmenován. Park má rozlohu 132 km čtverečních.
Kámoši a spolužáci v jedný hromadě. Zleva Fernando - pohodovej brazilec, akorát je mu 16 a tak sou s nim věčně problémy co se týče vstupu do klubů. Ale od příštího tejdne bude mít falešnou ID card, takže hurá na pařby. Druhá zleva je Jeannine, švýcarka, pak Ronami - brazilka s japonskejma předkama a to nejlepší nakonec. Zcela zprava Raďák.
Takhle nák sme to drandili. bohužel všichni surfovali a nebyl čas na fotky. takže todle je Kelly Slater. Slušnej borec, i když už to není to co bejvalo. Teďka surfařskýmu trůnu kralujou Australani.
Nakonec sme to všechno naložili a po pořádný svačině - SANDwich a to doslova SAND, protože ten byl všude, sme vyrazili zpatky do Sydney. Cestou to s náma chlapci ještě porádně pokrosili landroverem po písečnejch dunách. dobrej nápad nakonec, když člověk byl rád že sedí. Surfování je kurva fyzicky náročný.
Jo a jeden pozdrav nakonec. Raďákovic skoroprdel. tak Surfu zdar !!!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Notyvole surfovacka - parada. Jen ale skoda, ze nemate nejake fotky kde jste v akci.

KaRLiK_CZ řekl(a)...

za tu skoroprdel bych Te zavrel. tywe, obnazovani na verejnosti. a jeste k tomu na plazi :D

ale ta Jeani je slusna :) kdybych nebyl zenatej, tak bych se za ni jel kouknout ;) srat na hory a plaze, stacila by ona :D

Anonymní řekl(a)...

Hey man! I just wanted to thank u for my new ID!!!!! Now I can enjoy Sydney completely!
It has been awesome to enjoy this fucking nice place with a crzy friend as u r!