pondělí 12. května 2008

Psytrance in da bush

vyrazili sme o vikendu na Psytrance akci. cestou sme malem mrskli klokana, ale kluk to dal a uskocil.
kdyz sme dorazili na misto a zaplatili nehoraznejch 50 dolacu za osobu tak sme mermomoci hledali misto a nakonec nasli kousek od stage takze dobry. nebo spis ne tak dobry, protoze se spatne spalo...
celej les zaril barvickama jak z pohadky. Psytrance je prej hodne barevnej a je mi jasny proc.
vetsina lidi se nas furt ptala jestli nechcem neco koupit. ze prej si musime dat kouly nebo kostku a stejnak sme si nic nedali...
psy creatury
a psy Martin. nas ridic a iniciator cele akce. diky Martine
Princezna si to uzivala i kdyz tu muziku nemusi. ona totiz ta atmosfera veselch lidi nejak pusobila.
fireshow nebyla vubec spatna.
dalsi
jmeno fotky je OKO a muzes hadat proc
takhle daleko sme to meli od auta. bylo to paradni mistecko.
Hammock style. to se na cztechu jen tak nevidi. moc se mi to libilo. skoda ze zadnej nemam
vyrazili sme na ranni prichazku, vochekovat les, zkusit najit naky mrchy a treba videt klokany.ale nasli jsme jen termitiste jako krava. teda ne jako krava, ale termitiste jako marketka.

jo a taky par hribku. vecer sme meli smazenici.
ranii stage vypadala velice romanticke. slunce bylo projemne tlumeny stromama a spalo se jako v perince. vzdych nemel chybu
uzivali sme si dopoledniho vyhledu z kopce kde se konala party. Bylo tam par krasnejch mist na skale s paradnim vyhledem.vyheldem do udoli jako treba tendle.

Selc Excursion - Port Stephens

V autobuse byla prijemna atmosfera v doprovodu vynikajiciho muzikanta Petra Zlomka z vehlasny cimbalovy kapely Grajcar. Mimochodem maji na konte nakou spolupraci s veleslavnym Superstarakem Petrem Bendakem.

Paradni pisemny duny nedaleko Port Stephens a Nelsons bay

Hlavni vec pro ty duny sou tak super je ze se na nich da delat sand boarding. nejdriv je potreba poradne namazat aby to frcelo...
...a pak trada dolu. Paradni legrace i kdyz clovek sezere tunu pisku.

rozsah pisecnejch dun byl obrovskej a bylo potreba se pamatovat cestu z plaze... mega duny jak na sahare.
bliz a bliz plazi zacaly duny malinko ozivovat.
Ceskej Frajer s Svycarkou frajerkou v brejlych moravskyho pevce.
poza fotecka , ktery se nedalo vyhnout. tak kluci aspon dostali paruzky. Petr, kocour a Basil, chlapek ze svycu. Trosku sahlej, ale v cajku.
Karavana se vraci zpatky do zakladniho tabora.
Duny mely paradni kouzlo a atmosku.
Pozdeji k veceru jsme vyrazili vocekovat Nelsons bay. Zapad odtud byl paradni a dokonce sme videli prvniho delfina na tripu.
zapad pres zatoku
pozdeji to stejny z malinko jinyho mista. meli sme zaplacenou nocni prochazku s tim ze kdyby nas nebylo 30 tak by sme mohli videt i naky nocni zivocichy. Takhle to bylo spis jak prochazka na pionyrskym tabore.
vyhled na temer nocni more s Boondelbah nature reserve - ostrov s zakazanym pristupem. Vedci se obavaj ze kdyby se tam dostala jedina krysa, tak zlikviduje celou populaci ruznich ptaku zijicich na ostrove. V pozadi napadite pojmenovy ostrov - Little island.
po navratu prisla na radu malinka akcicka. Jeden Korejec prekvapil a dotah flasku absintu. Vyrobeno v Czech Republic.
nasledujiciho dne byla na programu ochutnavka vin v mistnich vinicich. tak sme se toho s patricnym kumstem pustili se spoluzakem Fernandem - viva la Brasil.
mimochodem jiskra dobra...
vecer sme meli chvili volna, tak sme vyrazili zase na duny. dali sme si fotbalek a vokoukli zapad slunce.
po paradnim BBQ, ktery nam ukuchtili ucitele a autobusak sme meli nacpany pupky, tak sme sli zablbnout na pisecny duny. to byla bzunda.

kdyz doslo na nudny kecy nebo opakovani tematu , tak na me prisla chvilka osamoceni. chtel sem vyrazit na lov nocnich potvor, ale nemel sem dostatecne silnou baterku, takze sem sel jen o kus dal do pouste a zkusil se vyfotit v mesicnim svetle. tradaaaaa vysledeknasledujici den rano byl malinko krusny. museli sme vstavat brzo, protze sme meli booklej vylet na lov delfiny. na lodi byla prdel a novej Prezident Australie Fernando Calimero de Brasil vrele pozoval.delifiny se taky umoudrili a ukazali se i kdyz to zas takovej vodvaz nebyl. byli celkem daleko a srali na nas.

aaaa nakonec cela nase parta v plny krase

Bondi exploration

Krasneho odpoledne sme vyrazili na pruzkum blizkeho okoli. Prosli sme pres bondi beach az na cip mezi zatokou a oceanem. Narazili sme na tendle sutr jmenem The Rock vazici obdivuhodnych 235 tun. Sutr byl vyvrhnutej morem pri bource 15 cervence 1912. Osobne nechapu jak muze more vyvrhnout sutr, ale budis. zrejme velka bourka.
Nedelni romantika s vyhledem na more, the Rock a plaz.
sli sme dal po podrezi a nasli krasnej utes. Nechapu jen muze nekdo postavit barak takhle na kraji a nebat se. podle me to casem urcite spadne. az to voda podemela tak za 500 let.
Dominanta golfovyho hriste, na ktery se s Jirincem a Marketou chystame. Stoji to jen 15 dolacu za 9 jamek a clovek nepotrebuje zadnej skill. ne jak v cechach...
druha strana golfovyho hriste. sem zvedavej kolik micku utopime. Vzadu Manly
chekovacka greenu. byl krasnej, jemnej, akorat vlhkej a rovnej. trava chutnala taky obstojne.
dal sme nasli Ceskej konzulat, takze uz vime kam si jit stezovat, az na nas prijdou...
Opet zapad slunce z Dover Heights. tentokrat bylo krasny jasny pocasi :-). ale vubec to nevadilo, vypada to aspon lip, ne tak kycovite jako kdyby bylo bez mraku.
harbour bridge a north sydney. Na north sydney Marketa trenuje haranty tenis.
trocha omalovanek, aby se nereklo. Mesto jak z komixu.
Kocour na zaver. nepotrebuje zadnej komentar. snad jen ze je fakt dobrej, krasnej a prestoze se tu o nej brazilky a korejky perou je stale singl. Nebo ne Jiriku ?