úterý 29. dubna 2008

neděle 13. dubna 2008

Bobši

na parapet nam litaj Bobsi. Takhle k nam koukaj do pokoje a kdyz na parapete nic neni, tak zacnou rvat a klepat zobakem na vokno aby sme jim neco dali.
sou bozi a barevny, pro ty co videj cernobile.
umej zobat z ruky a vobcas klovnou do prstu.
takhle to delame
letajici cestmir. tak se tenhle bobs jmenuje

Bondi hostage

17 Brezna sem si chtel vyrazit odpoledne na plaz zaplavat. vylez sem z baraku a policajt me hnedka zahnal patky. tak sem vyrazil na strechu checknout vo co de. cela ulice byla zavrena. tak sem to tak zkoumal...
... a vyzkoumal sem policejniho snajpra vedle na baraku. chlapci me za chvilku zacli vyhanet. nikdo v baraku nevedel o co de a policajti toho moc nerekli.
Az z novin jsem se dozvedel, ze tendle chlapek drzel v baraku druhyho chlapka jako rukojmi. no ale nuda, mel jen kuchynskej nuz. zadna prestrelka nebyla.... tak snad priste

Japonska restaurace

Jednoho pondelniho vecera sme vyrazili s bandou do Japonsky restauracky. Byla to tak trochu rozluckova party s jednim Japoncem co skoncil business kurz v moji tride. Kazdopadne dobrej napad a zajimava zkusenost. milin malejch chodu. Jako prvni sme na stul dostali kureci cosi, vypadalo to slibne a po prvnim kousnuti to i chutnalo dobre, pak sme ale zacli premejslet co to je a zjistili sme ze to byli kureci chrupavky. takze druha porce uz tak dobre nechutnala.
todle uz ani nevim co bylo. bylo toho mraky a nepamatuju si nazvy a obsahy.
S Julesem sme si objednali jako "hlavni" chod naky ryby s rejzi. vypadalo to dobre a vbsichni to pochvalili. par minut pote co sme to objednali z Haru vypadlo ze to je sladky. hmm zajimava zkusenost. smrdelo to rybinou a chutnalo to jako lizatko.
Uspesne sme nacvicili jak jist s tyckama.
a uspensou veceri sme oslavili sklenkou sake a zmrzlinou. Zmrzlina byla fakt luxusni a netradicni. jedna byla ze zelenyho caje a druha ze sezamovejch seminek. prekvapive delikatni.
japonci ukazali naturu. zatimco vsichni evropani po jidle klabosili vo kravinach a premejsleli co pak, japonci vytahli uceni. mimochodem todle je domino z frazovych sloves. takze frajeri skladali a namahali hlavy a mi sme dojizdeli sake :-)
Kazdopadne z restaurace sme vyrazili do mesta a potkali sme profesionalniho fotografa, tak sme ho s M ukecali aby udelal par fotek. tady je jedna.
Zavolali sme Andyho, chlapik z cistym irskym akcentem, ale je to Litvejec nebo jak se jmenujou lidi z Litvy a vyrazili k nemu na barak. tam sme oslavili Antoniovo vyteztvi nad kasinem. vyhral 100 dolacu.
A uzivali si krasnej vyhled z Andyho balkonu na Darling Harbour, nejvyhlasenejsi placek v Sydney.

Bondi Beach

Jedno nedelni odpoledne. Nejhorsi den pro plaz. Narvano, narvano a zase narvano.
Na plazi jsou k videni ruzne kreatury. Pasovali sme ho na krale Bondi.Vic lidi nez na matejsky!
Jeden krasnej vsedni den. nidke skoro nikdo a plaz se stava jednim velkym fotbalovym hristem. Fotbal na plazi, nejlepsi fotbal. fakt prdel. Dal sem si plavec kousek od plaze s fotakem na ruce a todle je vysledek. malem sem sice uz nedoplaval zpatky, stalo to za to.
utopenci na zaver
Pablo
Jules, ten vypada hodne mrtvolne.

narozky - North Bondi BBQ

Sli sme po plazi na BBQ a koukame na more a co nevidime. Zralok jak krava. Vsichni panika, surfari zacli makat ke brehu a pak se objevilo dalsich par zraloku a vsem doslo ze to sou delfini. Ty frajeri normalne surfovali. jezdili ve vlnach, plavali tesne kolem surfaru a vypadali ze si to uzivaj. Zapadni atmosfera zapadajiciho slunce na zapadni strane severni Bondi.
Italsti sefkuchari ukazali ze umi i jiny jidlo nez jen pizzu.
3 nejvetsi kocouri na Bondi. Radak, Jirinec a Pablo - jirinociv ex spolubydlici a vybornej kamos.
Surfing style s Fernandou z Coogee.

Elvis Market a ja.
Slivovice tekla proudem a Gianluca uz ma takovej zoufalej vyraz.
Petr, znamej jako Plzenskej uchyla, Market znama jako Plzenska uchyla, Radak znameja jako Plzenskej uchyla a Haruna znama jako Japonska stydlivka.

My s nemeckymi prately. Jules nalevo hral bundes ligu za Koln nez si zranil vsechny mozny udy.

Mardi gras - gayparade

Vyrazili sme se s Market podivat na nejvetsi gay festival v australii. bylo to pekelne narvany a dostat se na naky pekny misto dalo zabrat a nakonec sme se usadili uplne nakonci cely trasy.
kdyz sme se prodirali davem, tak sme potkavali ruzna individua...
www.gaycatholic.com.au - gay papez
dosli i na indiana. Klasika. skoda ze muj novej fotak ma slabej blesk, vetsina fotek neni dostatecne nasvicena a tudiz maaazlaaaa :-(
dalsi
dalsi
to nejlepsi nakonec. echt kocourek. podobnej ceskejm eckarum na techno party. sem si jistej ze nektery z nich by se tu ujali.